Søk i denne bloggen

tirsdag 5. april 2011

Finals 25m Rapid Fire Pistol Men - ISSF World Cup Series 2011, Combined ...

mandag 4. april 2011

Olympische Spiele München 1972: Freies Pistolenschießen

skivekikkert fra clas ohlson

kjøpte meg denne for snart et år siden og vil bare si at det er en kjempekikkert. den har falt i gulvet, (takk til tommy g. for hjelpa med det) og har slengt rundt med meg og ikke sviktet en eneste gang. solid og bra kikkert-

http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=156907604 art nr.34-3592.

dessuten koster den ikke så mye heller. har hørt at biltema sin modell ofte gir etter i festeskruen på stativet men på denne har jeg ikke hatt noe problem med det.

(nb. har ikke noen avtale med clas o om å anbefale dette produktet kjøpt og betalt for egne penger og testet i ettertid på egenhånd.)

puss puss..

har i det siste merket at fripistolen min oppfører seg litt underlig.. gir meg 6 og 7 treff uten at jeg føler at skuddet skulle sitte der. av og til til og med lengre ut.
leste litt i instruksjonsboka og så at rekyldemperen i følge pardini skulle pusses hver 200 skudd.. noe jeg aldri har gjort. har nå skutt ca 3000 skudd med den. innså at jeg måtte ta tak i dette og røsket frem verktøyet som fulgte med pistolen og demonterte det jeg klarte.
pardini fpm i biter

når jeg fikk delene fra hverandre så jeg at det hadde bygget seg opp et steinhardt lag med bly og kruttslam inne i rekyldemperen, hullene var nesten gjengrodd og det måtte faktisk litt krefter til for å få løsnet det.
holdt på en god time med med pussingen i dag, tok meg god tid for ikke å ødelegge noe underveis. stort sett litt skummelt å plukke fra hverandre noe uten å vite om man får det sammen igjen.  flaut å komme på børselars med en bærepose med fripistol..
dro også gjennom løpet skikkelig også, kammeret var nesten ruglete innvendig av fett og møkk. ikke rart det har vært litt motstand når jeg har ladet den siste tiden. har brukt en BORESNAKE etter hver trening. (en boresnake er egentlig bare en tråd med litt kobberbust på som man drar gjennom løpet innimellom. googler du boresnake så får du masse treff.) i allefall viser det seg at det ikke på noen som helst måte er nok. vil tro at en boresnake egner seg mer for en uheldig jeger som har fått vann eller gjørme i løpet og trenger noe lettvint og raskt for å få børsa skuddklar fort. for pussing er det vel ikke noe som tar vekk møkka som en kobberbørste og stav. (i løpet)

har i allefall lært meg at det må pusses litt oftere når det gjelder fripistolen enn de andre pistolene mine. fikk satt sammen pistolen og gleder meg til å se om det var pga møkk og blyslam at pistolen gikk dit den selv ville eller om det var meg som ikke er bedre.. pleier ikke å skyte dårligere jo mer jeg trener men i det siste har det vært vanskelig å nærme meg 50 tallet på coltskiva, noe jeg ikke kan sitte stille og se på.

pardini fpm som den skal være

førstkommende tirsdag bærer det i veien. ser ut til å bli årets første utetrening hvis været er greit nok. lite vits i å trene fripistol utendørs hvis man skjelver av kulde.