Søk i denne bloggen

tirsdag 23. august 2011

resultater fra distriktsmesterskapet på Mysen

ser ut til at det holdt med knapp margin til 1 plass både i fin og grov i helga.
så var det i hvertfall verdt turen.

moro å se at arvid gudbrandsen fra klubben også gjorde det bra. første stevnet på elektroniske skiver for hans del, endte på 522 og en 5 plass i distriktsmesteskapet! god innsats tatt i betraktning treningsmengden i forkant av stevnet..

ungdomsklassa hadde vi også deltaker i med Ole Gunnar Tettli som endte på 487, også han var debutant på elektriske skiver og første banekonkurranse utenom klubben. han har tidligere deltatt på felt NM og lokale konkurranser i klubben. skal bli moro å få med han fremover. en seriøs og rolig skytter som nok kommer til å markere seg sterkere i tiden som kommer.

har vært lite frempå med kamera i det siste, men skal prøve å dokumentere litt mer neste gang.

til helga er det distriktsmesterskap i hurtig fin og grov i sarpsborg. skal samle sammen en gjeng og stille opp der også! viktig å reise litt rundt på konkurranser utenom klubben.

resultater fra konkurransen ligger på denne linken: http://www.mpl.no/ (meny på venstre side. klikk på resultater)

søndag 21. august 2011

distriktsmesterskap korterudmyra MYSEN

lørdag 20 august reiste vi ned 5 stykker fra klubben min. Hamar I.L. for å skyte distriktsmesterskap i VM fin og grov.

jeg hadde en helt grei dag på bana. hadde ikke de største katastrofene men heller ikke de virkelige gode seriene. slet med utrolig mange 9,8-9,9 og stang ut på skudd etter skudd. tildels vanskelige lysforhold da det i et øyeblikk var skarp sol direkte på skiva før det i neste sekund var helt grått og overskyet. ikke noen veldig god unnskyldning siden forholdene var likt for alle og det gjelder bare å takle sånn..

endte på 563 med finpistolen og 553 med grovpistolen, helt greie serier, men burde nok hatt 10 poeng til for å være fornøyd.
da dette skrives er det ikke lagt ut noen lister med resultater så jeg er ikke 100 prosent sikker på plasseringer så jeg får komme tilbake til det..

må trekke frem et par skyttere som imponerte meg i dag og det er mr. bunes fra Bærum p.k. som skjøt 291 på presisjon på vm fin. sterkt, med tanke på at han hadde en 44 serie. avsluttet presisjonsdelen med tre 50 serier. moro å sitte utenfor standplass å se! dessverre gikk ikke duellen helt veien denne gangen.. ser frem til å kappskyte mer med denne karen fremover! alltid moro å møtes..

så har vi gamle storholten som knalla inn 567 med revolveren sin på vm grov. godt resultat som ble dagens beste på hele stevnet! gratulerer med det!

hadde en kjempebra dag på Korterudmyra med god stemning, lapskaus, skravling med kjentfolk og litt skyting innimellom. eneste savnet var en litt mer effektiv resultatservice, med lister opp etter hvert lag, og mer oversikt. regner med at dette kommer på plass etterhvert som de blir mer rutinerte!swedish cup 2012!

5-8 januar blir det arrangert swedish cup, luftpistol og luftrifle.

http://www.swedishcup.nu/ er link til hjemmesiden der.

har snakket med flere og det virker som om det blir mye norske folk som skal nedover. selv har jeg aldri vært der, men gleder meg til å reise ut.
skal legge ut mer om reiseplanene mine fremover.

imens så kan dere jo ta en titt på denne videoen jeg fant på nettet...


http://www.youtube.com/watch?v=6FwvoO5J6F8&feature=related

uoffisiell info MYSEN OPEN 2011!

har ifølge kilder på mysen fått info om at det vil foregå et stevne på luftbana ved Momarken 17-20 november 2011 som blir et prøveprosjekt for MYSEN OPEN i fremtiden.

dette er et luftpistolarrangement, og et tiltak som jeg setter veldig pris på!

håper mange markerer denne helga i kalenderen og møter opp.

i følge ryktene ville det bli forhåndspåmelding hele oktober, så de aller fleste vil nok få muligheten til å få satt av plass.

følg med på http://www.mpl.no/ fremover så dukker det nok opp mer praktiske opplysninger der. linken leder til MYSEN PISTOLLAG sine hjemmesider.