Søk i denne bloggen

mandag 25. april 2011

Rapid fire pistol shooting basics by Efim Khaidurov

Bill McMillan's Olympic Gold medal Hi Standard pistol. A National Firea...



utrolig! det har skjedd mye på pistolfronten. interessant funn dette.. legg merke til skuret som er flyttet fremover.

søndag 24. april 2011

Pistol shooting basics by Efim Khaidurov




gammel lærdom blir liksom aldri gammel.. mye å lære her!

nye tider.. youtube!?

så har jeg funnet youtube.. tidligere var det bare der jeg lo av failblog.org, men nå har jeg laget min egen side der.. gamlingene kommer etter..
grunnen til det er rett og slett at jeg på sist trening sto alene på bana som vanlig, og jobbet med avtrekk.
så kom jeg på telefonen min og at den har kamera..  monterte opp telefonen slik at standplassen kom så tydelig frem som mulig og filmet meg selv. aldri brukt filming seriøst som redskap i treninger.
kjempebra! god mental trening for meg i hvertfall.. det å vite at du blir filmet.. men samtidig holde fokus på skytingen var morsomt.
faktisk litt stressmoment i det å bli filmet, vite at alle rare tingene du gjør kommer med. og samtidig glemme akkurat det.





skjøt først litt presisjon på vanlig skive, mens jeg savnet fripistolen min.. og så koblet jeg til venderanlegget og trente litt 10 sekunders serier på vanlig presisjons-skive.




interessant og lærerikt å se hvor lang tid jeg bruker på hvert skudd.. hvordan jeg løfter, etterhold, rytme på hurtigserier.. filming blir i hvertfall en viktig del av treningene mine fremover. kommer selvsagt ikke til å legge ut 1000 videoer av presisjons-serier men for min egen del så er det mye å lese ut av videoer..


anbefaler flere til å prøve dette. tell sekundene hvor lenge du holder, se rekylopptaket, hva gjør du før du løfter og under løftet som du kanskje ikke tenker på. 

ble i hvertfall en god påske på bana for min del, og i morgen skal jeg opp på trening igjen.


Finals 25m Rapid Fire Pistol Men - ISSF WC 2011, Rifle & Pistol Stage 3,...