Søk i denne bloggen

lørdag 11. juni 2011

hurtigstevne terningmoen og standard i br.dal

vært en liten stund siden sist oppdatering herfra. hatt litt lite ork til å sette meg foran dataen.

trener jevnt fortsatt. skyter minst 100 skudd om dagen og merker nå at det er på tide å slakke av litt. fort gjort å overbelaste armen og sist helg skjøt jeg ca 1100 skudd, noe som har fått meg til å bli rimelig mør i skuldra.
lett å trene når man har mulighet til å skyte på elektronikk. men tar meg nå noen dager uten pistol, får heller sykle litt og gjøre andre ting. fint for motivasjonen min det, (og armen)

skjøt hurtigstevne på terningmoen, fin og grov (10-8-6 sekunder, fire serier av hver på duellskiva) endte på 579 med morinien, og så fikk jeg lånt en pardini .32 med for stort grep så jeg slet litt med grov. vanskelig å få riktig rekylopptak og avtrekk med et grep som ikke passer. endte allikevel på 555 (kasse). så jeg er relativt fornøyd. første gang jeg skyter grov da, og har ikke prioritert å skaffe meg noe grovvåpen siden det ikke er de grenene jeg satser på, men får vel ordne meg en .32 snart.
vanskelig å finne noe det ikke står pardini på og da er det ikke interessant. vurderer en matchguns .32, så det spørs om det kommer en sånn en med danskebåten utpå høsten en gang. men det er ikke noe sikkert.


ellers så har jeg skutt et standardstevne (150-20-10 sekunder, 4 serier av hver på presisjonsskiva) stevnet var på bangshallen i brumunddal lørdag den 11. juni.
var veldig sliten i armen og slet med å holde pistolen, følte at ikke så mye stemte underveis, men jeg hadde jevne serier, helt til den nest siste 10 sekunderen, dro inn en 40 serie som sved litt på poengene!
heldigvis så er jeg litt dum når det gjelder matte (bl.a) så jeg klarer ikke regne underveis og visste ikke hvordan jeg lå an før de hang opp lappene på veggen.
endte opp med 551 poeng til slutt. noe jeg må si meg fornøyd med inntil videre. skjøt i allefall relativt stabilt, uten de verste slengerene så det er da noe. standard er et vanskelig program og når musklene ikke er helt i vater så blir det tungt.

men nå er det middelalderfestival på hamar, regnvær og en guttunge som står og tripper på dørstokken så jeg får avrunde for nå.