Søk i denne bloggen

søndag 21. august 2011

distriktsmesterskap korterudmyra MYSEN

lørdag 20 august reiste vi ned 5 stykker fra klubben min. Hamar I.L. for å skyte distriktsmesterskap i VM fin og grov.

jeg hadde en helt grei dag på bana. hadde ikke de største katastrofene men heller ikke de virkelige gode seriene. slet med utrolig mange 9,8-9,9 og stang ut på skudd etter skudd. tildels vanskelige lysforhold da det i et øyeblikk var skarp sol direkte på skiva før det i neste sekund var helt grått og overskyet. ikke noen veldig god unnskyldning siden forholdene var likt for alle og det gjelder bare å takle sånn..

endte på 563 med finpistolen og 553 med grovpistolen, helt greie serier, men burde nok hatt 10 poeng til for å være fornøyd.
da dette skrives er det ikke lagt ut noen lister med resultater så jeg er ikke 100 prosent sikker på plasseringer så jeg får komme tilbake til det..

må trekke frem et par skyttere som imponerte meg i dag og det er mr. bunes fra Bærum p.k. som skjøt 291 på presisjon på vm fin. sterkt, med tanke på at han hadde en 44 serie. avsluttet presisjonsdelen med tre 50 serier. moro å sitte utenfor standplass å se! dessverre gikk ikke duellen helt veien denne gangen.. ser frem til å kappskyte mer med denne karen fremover! alltid moro å møtes..

så har vi gamle storholten som knalla inn 567 med revolveren sin på vm grov. godt resultat som ble dagens beste på hele stevnet! gratulerer med det!

hadde en kjempebra dag på Korterudmyra med god stemning, lapskaus, skravling med kjentfolk og litt skyting innimellom. eneste savnet var en litt mer effektiv resultatservice, med lister opp etter hvert lag, og mer oversikt. regner med at dette kommer på plass etterhvert som de blir mer rutinerte!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar