Søk i denne bloggen

mandag 28. februar 2011

ny pers

perset i helga på hurtig fin. 577 poeng.

oppdatert liste bestenoteringer

hurtig fin 577
standard 553
vm fin 568
luft 558

dm luft alfhallen kløfta

da har jeg litt fri fra jobben og får oppdatere litt her.

ble en lang skytehelg på meg med KM standardpistol i ankerskogen på hamar, klarte en andreplass der med 540 poeng, ikke særlig fornøyd med den prestasjonen, hvis det kan kalles en prestasjon.. vet egentlig ikke hva som gikk galt der, hadde god kontroll på alt de siste treningene og alt lå an til å gå bra, mulig at ambisjonene og lysten til å gjøre det bra ble for store, glemte av arbeidsoppgavene mine og da går det vel sånn.
neste konkurranse ble hurtig fin. også denne i ankerskogen på hamar. var litt varmere i trøya da og vant med 577 poeng. godt fornøyd med 10 sekunder og greit fornøyd med 8 sekunder.. men 6 sekunderen var for dårlig. med en 44 serie og en 45 serie.når det er sagt så prøver jeg å ikke være en hurtigskytter.. for meg er det fri og luft som teller mest.

og da er vi over til helgens siste konkurranse. distriktsmesterskapet i luftpistol. stevnet ble avholdt på kløfta, i samme hall som NM luft skal avholdes så det var en fin gjennomkjøring til det. skjøt jevnt og trutt.. hadde ikke noen kjemperunder, men unngikk også total failboat så jeg fløt greit gjennom og endte på 551, ikke særlig høyt, så har mye å gå på der føler jeg. det morsomme er at det holdt til en bronsjeplass der.  lå tre poeng bak sølvplassen og irriterte meg litt over enkelte åttere da.. husker mantraet fra hell open: ser det ikke riktig ut! ikke skyt!! er litt for utålmodig, men det kommer nok av manglende rutine.. blir nok bedre etterhvert.