Søk i denne bloggen

onsdag 16. november 2011

stevner uten bilder..

har i det siste skutt flere stevner og ting ser lyst ut.


har satt pers og tangert klubbrekorden vår med luftpistol, denne satser jeg på å ta i løpet av kort tid.. 564 poeng.

skutt 530 på coltskiva med fripistolen, noe som jeg også bør ligge høyt over. hadde jobbet litt mye med grepet sist, og feilbedømt hånda mi sine svingninger med tanke på temperaturer. klønete.. slet hele serien med et grep som ikke passet og da blir det vanskelig. samlingene flytter på seg hele tiden og så skrur jeg litt for å rette opp det, endrer grepet og samlingen flytter selvsagt på seg.

fikk sneket meg med på et grovpistolstevne i brumunddal, det var egentlig fullt, men heldigvis for meg så var det en som ikke kunne komme dit.
får ikke skrudd inn walther gspen min som jeg vil, pga at jeg har for lavt fremsikte (etter en liten episode med en dremel og litt hastverk foran et hurtigstevne for litt siden), må dermed sikte nederst på presisjons-skiva, altså i underkant av 1er ringen, noe som gjør det vanskelig å bedømme hvor jeg ligger med tanke på sideveis bevegelser.
tiltross for dette raklet jeg inn en 556 runde på det første grovstevnet jeg har skutt med gspen. fornøyd med det. forøvrig pers mener jeg å huske. hadde vel 553 fra mysen tidligere i år.

på finrunden i brumunddal samme dag skjøt jeg 572 og perset.


har ikke tatt bilder underveis eller på stevner i det siste og syntes det er litt kjedelig med innlegg uten bilder, men har en strabasiøs tid foran meg nå med masse stevner.

begynner på fredag med MYSEN OPEN (www.mpl.no) lørdag er det fin/grovpistol i ankerskogen, søndag er det fripistol 50 meter på fåberg skytterhall, mandag er det luft på kolsås, tirsdag er det luft på kolsås og fripistol på toppidretts-senteret, onsdag til fredag er det luft på kolsås så armen skal få kjørt seg nå.

skal i hvertfall sørge for å få dokumentert litt bedre med bilder fra de stevnene.

ser frem til uka med luft på kolsås! legger merke til johan nicolai haarberg som har skutt fenomenalt i enkelte stevner i det siste. skal bli moro å få kappskutt med han. for ikke å glemme morgan og pål!
i følge ryktene kommer det flere gode skyttere nedover men dette får jeg komme tilbake til.


opplever i allefall det at innsatsen jeg har lagt ned i å reise rundt og konkurrere har båret gode frukter med tanke på måten jeg tenker under stevner.
blitt mer trygg på meg selv når jeg er utenfor hjemmebana og gleder meg mer og mer til å skyte borte.
baksiden av dette er selvsagt at det koster mye penger og jeg er svært alene i distriktet mitt når det gjelder å pakke pistolen inn i bilen for å reise en tur.
har selvsagt hatt med folk flere ganger, men for det meste kjører jeg alene.
håper dette på sikt kan forandre seg.

de siste treningene på ankerskogen har jeg prøvd å få med folk på litt baneskyting ved å arrangere "stevner" på treningene, skyter halvmatcher av baneprogrammene for å dra med folk og kanskje få dem til å ville utforske skytingen litt mer enn å skyte 50 skudd bare for å høre lyden av skudd.
noen fatter interesse, mens andre helst vil holde på med sitt, noe som er helt greit selvsagt.

hver enkelt har jo sin måte å utøve skytingen sin på, noen skyter for å bli gode, andre skyter for det sosiale og bare for rekreasjon.
alle har plass.