Søk i denne bloggen

tirsdag 30. august 2011

overraskelse i sarpsborg m.m.

forrige uke trente jeg bare hurtigpistol, siden det skulle avholdes DM i det på Bjørnland skytebane utenfor Sarpsborg.
skjøt 8 hele programmer hvorav seks av dem var over 580, beste noteringer var 2 x 589 på lørdag før jeg skulle reise ned.

så ambisjonene var godt på plass kan man trygt si. håpet på et godt stevne med tett konkurranse!

(fikk beskjed om å skrive at Tord og lars faktisk slo meg en gang hver på den ene treninga. moro for dem det;))

klarte ikke å få med meg noen fra klubben nedover denne dagen så det ble en lang tur alene i King Vanen min.. tre timer en vei.
reiste en time etter at jeg skulle på søndag og kom ned like før ni, våpenkontrollen gikk greit og det var bare å stille opp på standplass. fikk plass nr 6, ved siden av mr. bunes så det var moro! helt til vi begynte å skyte.
hadde en helt grei prøveserie og tenkte at våpenet går på.

første tellende serie presterer jeg å sette fem skudd i nieren under. 45 serie på 10 sekunderen!! og gjør det samme på neste.. klarer ikke å fokusere på det jeg skal gjøre og føler at hele programmet går i vasken, taper poeng hele veien og prøver å ta meg sammen, uten å lykkes særlig godt. når jeg er ferdig med finrunden vet jeg ikke hvor mye jeg har skutt eller hvordan jeg ligger an. vet bare at det antakeligvis er langt frem til de resultatene jeg hadde tidligere i uka. finner ikke ut av noe resultat før vi blir ropt opp til grovrunden.

har som sagt fått lånt meg en eldre pardini i kaliber 32, for å skyte grovprogrammene med.fikk 500 skudd før NM og har spinket og spart på disse for at de skulle rekke til DM-rundene på mysen og sarpsborg, så det sier seg selv at jeg ikke har fått trent med den pistolen som jeg ville gjort ellers..

prøveserien sitter høyt opp til høyre, jeg skrur tre knepp ned og tre til venstre før første 10 sekunder og setter inn en god 49 serie. fortsetter egentlig å skyte greit, har en 44 serie som ødelegger en del på første 6 sekunders runde men holder tankene på det jeg skal gjøre.
er uvant mye rekyl i 32. pistolen, grepet passer meg ikke 100 prosent og det er mange unnskyldninger jeg kunne brukt. men jeg føler i hvertfall at det går relativt bra.

når jeg er ferdig får jeg en uoffisiell beskjed om at jeg har skutt 571, dvs pers og et resultat jeg er kjempefornøyd med. ledelse i grovklassa.

rusler opp i skytebua og ser resultatene fra finrunden og ser at jeg har endt på 570 og leder DM foreløpig.
venta lenge på at Ole O. skulle bli ferdig med sin finrunde, han endte på 569, og da holdt det akkurat for meg. så overraskelsen var at jeg skulle klore iland begge rundene jeg skjøt. hadde ikke trodd at det skulle være nok det jeg presterte.

så turen var verdt det, seks timer alene i king van, med ulingen fra bakakselen som musikk til tross. synd mange av de virkelig gode skytterne ikke dukket opp, en del av dem var jo i sverige og har god grunn, men flere andre burde nok kommet nedom en tur.

dagens beste resultat i fin var det storholten som vartet opp med igjen! 584 står det respekt av! i grov skjøt han det samme som meg, altså 571.
vil også få nevne en ungdom fra mysen som heter Georg A. han skjøt 539 med revolver, et resultat som er svært bra. knapt 15 år gammel. og i følge ryktene har han skutt borti 560 tidligere. det hadde nok ikke jeg gjort med en revolver da jeg var 15..

hadde en knalldag på bjørnland skytebane. moro å skravle litt med nye folk og se nye baner.
blir litt slappere dager på bana fremover og oppladning til luftsesongen nå.

første stevnet blir nok da MYSEN OPEN i november.. regner med å se mange av dere der!