Søk i denne bloggen

mandag 15. august 2011

HELL OPEN AVLYST????

http://www.hellopen.com/


dette var bare sørgelig å lese. hadde sett frem til dette siden sist januar.

håper de vender tilbake i 2013! (selv om jeg har mine tvil)

hadde en strålende helg der i 2011.. selv om det var litt kaldt med 16 minus i bilen den ene natta;)

tilbake på plass

lenge siden sist innlegg, men med situasjonen i Norge, samt på hjemmebane så har det ikke vært tid eller rom for blogg på en stund.
ble for tre uker siden far igjen til en liten gutt, og dagene har gått unna. mye familiebesøk, og avsporinger fra skytingen. samt at tragedien på utøya og i Oslo selvsagt har preget både meg og omgivelsene.
jeg vil få kondolere til alle pårørende i samband med 22/7. en forferdelig dag for Norge.
skal ikke gå mer inn på dette da media tar seg av dekningen der, i overkant detaljert spør du meg. så får vi alle sammen ta det inn over oss hver på vår måte.

bloggen har som arbeidstittel: en blogg om baneskyting med pistol, så jeg holder meg innen det feltet.

reiste til oppdal natt til 25/7 for å delta på NM i pistol, (rakk akkurat å få med meg fødselen til guttungen, født 24/7 klokka 23.02. ikke akkurat oppvarmingen jeg hadde håpet på, men man får ta det som det kommer)
første program på tapeten var fripistol, har trent mye og hadde ambisjoner her. dessverre så var ikke formen inne i det heletatt. skjøt det ene dårlige skuddet etter det andre og var sliten og trett. ikke noen unnskyldning, men i det minste en forklaring. endte på miserable 516 og en 7 plass totalt etter finalen.

trøsten denne dagen er at jeg vant NorgesCupen i fripistol, etter en spennende finale hvor jeg lå likt med en som heter Pål Hembre før siste skudd, i følge han var skyttergudene på min side og styrte kula dit den skulle. jeg vil i såfall takke dem for det. i allefall var jeg et stort smil de påfølgende timene.

senere denne dagen skjøt vi hurtig grov og der hadde jeg lave skuldre og ingen ambisjoner, har ikke egen .32 pistol, og lånte en pardini av en klubbkamerat. skjøt 554 og kloret meg til en 20 plass, noe jeg faktisk er fornøyd med i grov akkurat nå.  har ikke skutt mye med .32 og det er en del forskjell på det og .22 selv om pistolene tilsynelatende er like.


dag to var det hurtig fin, et program som jeg har taklet bra før NM. men NM er NM og jeg samlet sammen 564 poeng og en 18 plass. manglende konkurransetrening og rutine kommer tydelig frem under press. har mye å gjøre før neste NM, reiste hjem etter skytingen denne dagen for å hilse på familien og se den nyfødte litt. skulle ikke skyte silhuett på onsdagen og prioriterte da kone og barn. datteren min ble med opp igjen og ferierte på skyttercampen med meg resten av NM.

torsdagen var det standard som skulle avvikles og det er moro! skjøt 548 og en 8 plass totalt. fornøyd med det.

fredag var det presisjonsdelene av VM fin og grov. presterte å forsove meg og ble vekket 6 minutter før jeg skulle skyte. amatør.. rasket med meg pistol, ammo og det som skulle være med og våknet da jeg var ferdig. husker faktisk ikke hva jeg skjøt men dårlig var det. gikk ikke bedre på grovdelen men der hadde jeg ikke mer ambisjoner enn på hurtig-grov.

lørdag og siste dag. duell fin og grov. fornøyd med begge øvelsene. 288 på fin og 285 på grov. endte på 562 og 15 plass totalt og i grov endte jeg på 549 og 18 plass totalt. greit fornøyd med avslutninen og kjempefornøyd med hele NM til tross for middelmådig skyting enkelte dager. har mye å gå på og det kommer flere NM og konkurranser.