Søk i denne bloggen

lørdag 16. april 2011

Finals 50m Pistol Men - ISSF World Cup Series 2011, Rifle & Pistol Stage...

tirsdag 12. april 2011

skyteform

vært noen dager uten noe notater fra denne kanten.

har slitt litt i det siste med å skyte godt nok. hatt gode skudd som satt langt ute, mistet litt troen og begynte å surre med alt mulig rart for å komme på sporet igjen. uten at noe hjalp. men i dag så løsnet det igjen. samlet fine serier og følte at ting stemte litt mer. avtrekkene kom mer automatisk og siktene var klarere, hånda stødigere og kroppen lettere. alt var liksom bedre og det merket jeg på skiva. viktig å fortsette å trene seg gjennom dårlige perioder også. konsentrere seg om hvert enkelt moment som skal til for å få avgårde et godt skudd. fokus på siktet, gode avtrekk, gjøre ting riktig selv om du ikke får bekreftelse på blinken. back on track.

har ikke fått tak i den vanlige ammunisjonen min i det siste og tok til takke med winchester t 22, noe som i følge andre skyttere jeg har snakket med ville virke godt. ikke så i mitt tilfelle. mulig at dette har påvirket meg psykisk frem til i dag.
denne ammoen skyter ikke bra i min morini. så i morgen blir det nok sk standard plus igjen. må kjøre et stykke for å få tak i den, men det får stå sin prøve.

fripistolen er nå på service, ikke pga min puss men den begynte plutselig å fjuske skikkelig på en trening i forrige uke. leverte den inn for en sjekk. og venter i spenning på diagnosen.  brukt den vanlige 22en min nå de siste treningene etter det og fått vent meg til den igjen. ikke så gæærnt at det ikke er godt for noe.
tror nok at noe av grunnen til at jeg skyter som ei kråke i det siste muligens ligger i at jeg bare trener fripistol slik at jeg rett og slett må venne meg til morinien igjen, kjempeovergang med annet avtrekk og annen siktelinje. og ikke minst grepene er jo milevidt fra hverandre i følelse.

savner fripistolen min

den største forandringen siden sist har derimot vært de nye skytebrillene jeg har fått fra http://www.skytebriller.no/.
ble en litt annen måte å skyte på. mye lettere å fokusere på kornet nå  selv om jeg ikke er vant til dem ennå. har skutt hovedsakelig hurtig på duell skiva nå de siste treningene og ligger på ca 195 til 198 på 10 sekunderen samt enkelte 200 runder, noe jeg er fornøyd med. jeg sikter forøvrig rullende også på duellskiva. føler at jeg har mer kontroll på den måten, og har vent meg til det. ulempen med det er at på elektroniske skiver så er det litt lett å bli forstyrret av at lyset kan komme i konflikt med siktet, for mitt vedkommende hjalp det å blende venstre øyet. har skrudd skuret trangere etter at jeg begynte med brillene, uten at det har gått utover siktebildet, annet enn at jeg føler meg mer nøyaktig. tror at jo trangere jeg kan ha skuret uten at siktet blir uklart jo bedre er det. til og med på hurtigserier så kan jeg ha lite åpning på skuret og ennå se klart.

the moment of zen

datteren min har i det siste fått lyst til å skyte litt også, så i kveld var hun med og brukte min morini luftpistol igjen, hun sitter og skyter med normastøtter da. moro at hun vil prøve litt, hun har vært med mange ganger før, men uten å legge så mye i det. så får vi se etterhvert om det er fordi hun vil være med for å bli god til å skyte eller om det bare er for å se pappa litt.. hun skyter fine samlinger og liker dårlig skudd i det hvite slik at hun har i allefall holdningene inne. stolt pappa da;)

solgt to pistoler i dag også, ikke fått levert dem. et par nybegynnere i klubben som trengte våpen, så min pardini sp22 og en smith & wesson mod 41 gikk på billigsalg nå. 3500 for hver av dem. kunne nok dratt ut noen kroner til i hvertfall for pardinien, men støtter opp om folk som vil satse litt. venter bare på innvilget søknad for gutta så er de levert.. han som kjøper pardinien har jeg litt tro på. kommer nok mer om han her.



farvel gamle blakken