Søk i denne bloggen

søndag 30. oktober 2011

opptur med nedtur!

begynte dagen på ankerskogen med mitt nye vidunder, en Morini cm84e. skal skrive litt mer om dette praktstykke av en fripistol litt senere.
skjøt en rask økt uten prøveskudd, 60 pang, endte på 536, første gang jeg har skutt et helt program med pistolen, da det ikke er lett å få til det på vanlige treninger, går litt sakte for de andre på bana, rekker ca ett skudd for hver serie, så da tar det lang tid å kjøre et helt program, men i dag var det stille og muligheten var der.
absolutt fornøyd med sluttsummen i og med at det tok kanskje en time og et kvarter å fullføre. kunne brukt mye mer tid.


etter den økta tok jeg med en av klubbens luftpistoler opp for å trene litt med en junior i klubben som har vist gode takter og må følges opp litt,


Ole Gunnar Tettli heter han og har representert klubben bra hovedsaklig innen felt foreløpig, men det ser ut til at det er mulig å få lurt han inn på baneskytingen.
dette var første gang han skjøt med en ok luftpistol på elektronikk, og han viser absolutt at han har noe å fare med. moro å ha han med å trene!

jeg måtte jo ta et program selv når jeg først var der, men kjente det i armen at det satt en fripistoløkt der fra før, i tillegg til mye trening i det siste.


første serie etter prøveskuddene satt veldig greit, ikke noe store greier å utsette på denne, fortsatte i samme du på neste.



fikk det i bakhodet nå at jeg pleier å gå på en smell på tredje serien, og tok meg litt vann og pustet litt ut før neste.


tok meg i land med en god 94 serie, fornøyd med denne selv om 94 er det laveste jeg har lyst til å gå på noen serier.
fikk fornyet troen på meg selv, og startet fort på fjerde serien. følte at jeg var på en bølge..



er ikke så mye å legge til på denne serien. alt gikk veldig bra, men jeg kjente det begynte å bli slitsomt for hodet.
prøvde å ta meg sammen, men med en 6er grunnet et for tidlig avtrekk ble det vanskelig, prøver å legge meg inn til trykkpunktet under løftet og pleier å ha kontroll, men denne gangen glapp det over. skulle rette opp igjen skaden ved å være kjempeflink på påfølgende skudd og dro avgårde en 8er.. 6 poeng borte på to skudd er for mye. (lærer av det da, greit å gjøre sånn på trening)


åssen man ikke skal gjøre det...

så begynte jeg å telle poeng da.. er ikke så god i matte så jeg ser ikke hvordan jeg ligger an før det er igjen 10 skudd.. (da legger man bare på 100 poeng på den summen man har skutt og vips ser man hvilken sum man kunne hatt hvis man ikke hadde begynt å telle..)

tror det kalles en sprekk jeg.. kunne nok lagt skylden på mye men til syvende og sist er det mitt fokus og min konsentrasjon som feiler.


mangler å skyte med gode skyttere, mangler konkurransetrening og er faktisk ikke bedre enn at det er uvant å ha igjen så mange kuler når du bikker 500 på skjermen.

men dette er ting jeg er klar over. vet at skyteteknisk så holder jeg mål, selv om jeg selvsagt jobber med å perfeksjonere teknikken hver gang jeg er på bana.
fikk en skikkelig opptur nå hvor jeg ser at 574! er ikke på langt nær så langt borte for bare en uke siden. progresjonen har vært kjempestor og det er ikke mye jeg egentlig har skutt med luftpistolen. vil tro at det dreier seg om under 3000 skudd siden jeg fikk den (fikk?? sa kona... )og det tatt i betraktning så er det ikke så ille nivå jeg har klatret opp på.
får se åssen det går på konkurransene fremover. har litt å bevise for både meg selv og andre, så presset jeg legger på meg selv er stort, men det tror jeg bare er sunt.
merker hovedsaklig presset helt frem til jeg står på bana, da er det borte.


SKIKKELIG NEDTUR MED DEN 6EREN!!!!... måtte bare si det.. den er glemt til neste gang;)


skal ta et par dager skytefri nå, i morgen er det barnedåp og det blir vanskelig å få gjort noe annet enn det den dagen.