Søk i denne bloggen

mandag 18. april 2011

Finals 10m Air Pistol Women - ISSF World Cup Series 2011, Rifle & Pistol...

Finals 10m Air Pistol Men - ISSF World Cup Series 2011, Rifle & Pistol S...

søndag 17. april 2011

ballongen til topps

da var endelig årets første trening utendørs fullført.

bilde av en ballong høyt oppe i en stolpe. slike bilder man kan takke internett for at eksisterer.


kjørte bort på standplass og sola sto høyt på himmelen! parkerte bilen og tok meg god tid med rigging av utstyr, og skivemateriell. tar litt ekstra tid å komme igang utendørs,( i ankerskogen så står jo alt klart, men det er litt av sjarmen å bruke litt tid ute, la humla suse litt å slappe av. ikke noe stress, fin oppvarming er det også med litt rusling rundt på bana.)
utrolig nok var jeg alene her noe som jeg undres over.. skulle tro folk var ivrige på å komme seg ut fra kjellern i ankerskogen nå etter en lang vinter.
selv har jeg vært litt i tvil om skyting utendørs skulle være moro nå, venner meg fort til en ting og da vil jeg helst ha det sånn.. men må nok si nå at frisk luft var nydelig. og lys på siktene var en åpenbaring, selv om overbygget på standplassen nok tar det meste av sola så var det mye lettere å se siktene her enn innendørs.

første skuddet satt i en 6er. opp til høyre, skikkelig imponert over meg selv da., når det er sagt så har jeg en tendens til å dra ut de første skuddene har jeg merket. driver og tenker litt på hvordan jeg skal varme opp slik at det kan unngås, for det er utvilsomt bare at jeg må skyte noen skudd før jeg er i gang, og det er ikke alltid mulig på konkurranser, litt dumt å ikke ha ordentlig utbytte av prøveserien pga at jeg ikke er i nærheten av å yte normalt. så som vanlig tok det to serier før jeg var i gang skikkelig, mulig jeg må bli flinkere til å simulere skyteprosedyren med tørravtrekk i forkant.
har lagt om siktebildet mitt nå og sikter lavere i blinken enn før. problemet mitt da er at jeg blir usikker på høyden og begynner å sikte opp i blinken. men i dag var jeg bestemt på å trene avtrekk, tenke på hva som skjedde i avtrekksøyeblikket og ikke noe annet.
det som skjedde var at siktebildet stabiliserte seg der det skulle og ting gikk av seg selv.
close but no cigar

sto og skjøt gode skudd lettere enn på lenge. denne 99 serien var serie nr 2 og 3, skyter som regel et par serier før jeg går frem. 9er treffet var på skudd nr 7.
så det jeg virkelig lærte i dag er at det viktigste for meg er å ha gode avtrekk, så kan siktet og alt det andre være litt "lurvete", innenfor visse grenser da.. det er mer å gå på enn man tror.

også hurtigserier satt som de skulle i dag, kjempemoro å få en bekreftelse på at det er mulig å skyte godt igjen. (tror nok selv at det er sk standard + ammoen som bidrar sterkt til dette, i tillegg til supervåpenet morini cm22m.. nb har ikke fått betalt for dette skrytet! selv om det kan høres sånn ut. kan ikke få sagt nok hvor bra den pistolen er - for meg- )

plass til noen flere her..

i morgen er det søndag og da skal jeg opp på bana igjen, kona mi er opptatt med hester så da ser jeg mitt snitt til å danse litt ekstra på skytebordet.
håper på mer oppmøte da og ikke minst at sola er like villig til å holde meg varm i vesten.

ellers så venter jeg fortsatt på fripistolen min og det begynner virkelig å krible litt i 50 meters-tankene mine. å skyte på skikkelig avstand ser jeg frem til..


finnes det bedre utsikt? (må i såfall være at blinken står dobbelt så lang borte)