Søk i denne bloggen

søndag 1. mai 2011

elektronikk for første gang denne sesongen

endelig fikk jeg skutt litt på elektronikk igjen!

var tre stykker på trening i dag, og som vanlig skjøt vi i strålende sol og kjempevær! hvor lenge kan dette vare?

sesongens første serie på elektronikk!

gjorde tydeligvis en del riktig på prøveserien til VM-fin programmet, men der stoppet det seg i første omgang. skjøt uryddig og litt ufokusert på de første seks presisjons-seriene og endte opp på en 278 runde, ikke veldig bra. skjot noen av seriene sammenhengende, uten å ta ned mellom hvert skudd. rodde meg greit i land igjen da, med en 293 runde på duellen. sluttsum 571.

god avslutning i det minste.

hadde valget mellom å reise hjem for å kjøre ferdig flyttelasset eller å ta et raskt hurtig-fin program, valget ble lett. og med god støtte fra min medskytter for dagen (arvid) så rigget vi oss til og lekte oss gjennom 60 raske skudd.

hurtig-fin runde

gikk egentlig veldig greit, og er vel stortsett fornøyd med denne runden.



må bare si at jeg er ekstremt fornøyd med min MORINI CM22M! denne pistolen passer meg svært godt og jeg har økt poengsummene mine betraktelig fra jeg gikk vekk fra PARDINI. vet at pardinier er gode våpen og at mange skyter bra med dem, men hele følelsen i morinien er helt nydelig. morini virker på en måte mer strømlinjeformet og moderne.  jeg kommer raskere inn i siktebildet etter skudd og får bedre rekylopptak og i det heletatt så hjelper morinien meg til å være bedre! sitter nok mye i hodet, men jeg kan ikke få anbefalt den nok. når det er sagt så passet pistolen meg bedre i utgangspunktet enn pardinien, og det at jeg bruker morini luftpistol gjorde nok at mye av følelsen var kjent derfra. kan nok helt sikkert si at det kommer nok ikke en pardini mellom mine hender igjen, med unntak av fripistolen min da. men den skal selges etter NM, og erstattes med en Morini cm84 fripistol tror jeg.. det er i allefall planen min nå, så får jeg se om det blir noe av.

gode dager i sola;) tor nærmest kameraet, arvid lengst bort.