Søk i denne bloggen

mandag 19. mars 2012

nytt år? nye muligheter...

lenge siden sist innlegg.


har hatt en svært negativ periode med tanke på poengsummer og ytelse på bana.

sliter med en rygg som ikke er helt i godlune i tillegg til et mentalt press jeg legger på meg selv. har høye ambisjoner og føler ikke at jeg får til all verden på blinken og dette stresser meg igjen til å skyte dårlig.

har gode skudd og en god følelse innimellom og har tangert pers på luft med 564 i år, jeg har perset i grovpistol med 567 i år og ny pers i hurtig fin med 581 så jeg greier det noen ganger.
det er bare så himla kort vei ned til skandalelave poengsummer! men dette er det da bare hjernen min som styrer, og jeg forsøker å jobbe med det.

kjenner at det er litt lite å finne når det kommer til mental trening rundt omkring.
så er det jo ryggen da;) kjennes ut som om jeg står på to puter når jeg skyter og svaier i alle retninger, noe som ikke akkurat er optimalt.

venter på resultater fra MR nå om noen dager så får vi se hvordan problemet skal angripes.
har en flink manuell-terapeut som jobber bra med ryggen min, setter min lit til henne.

måtte faktisk droppe DM i luftpistol på kolsås nå i helgen da det ikke var noe vits i pga ryggen. klubben min arrangerte stevne på lørdagen og jeg følte at det var viktig å støtte opp der.
skjøt grovpistol og finpistol, med henholdsvis 548 og 566 som resultat. noe jeg faktisk etter forholdene er relativt fornøyd med.
kjente jo at lite stemte og det ble tungt å holde ut hele programmene.

ryggen styrer jo det meste når det gjelder å få til et godt skudd, stemmer ikke stativet pistolen sitter i så blir det vanskelig;)

og når jeg ikke får trent som jeg vil så hjelper ikke det på humøret! prøver å få til litt alternativ trening, men i den siste tiden har jeg vært liggende.

ja dette ble et litt survete innlegg, men godt å få det ut! satser nå på at følelsen sitter bedre under nm i luft og at motivasjonen og ryggen er på topp til da!