Søk i denne bloggen

søndag 26. juni 2011

fripistolstevne aronsløkka i drammen

lørdag morgen klokka 0628 reiste jeg nedover til Drammen for å skyte fripistol, mild sagt god tid, men bedre å være fremme to timer før jeg skulle.

skjøt 20 prøveskudd og lå på rundt 87/88 på de seriene. kjente at ting var greit og satte i gang med tellende.
lyset varierte veldig der og jeg slet med fokuset på siktet, begynte med en 81 serie og var på vei ned i kjelleren;) vanskelig å holde fokus på enkeltskuddene, det er der jeg har den største jobben. konsentrere meg på ett og ett skudd og la skuddene og tiden jobbe.

har forandret på siktet mitt i det siste og åpnet skuret mer for å få mer lys inn på kornet, har skutt en stund med for trangt skur og det har ført til unøyaktige siktebilder. underlig at man faktisk venner seg til å skyte dårlig pga sånne detaljer, viktig å hele tiden være på utkikk etter andre måter å gjøre ting på for å forbedre seg.
inne i hodet mitt har jeg tenkt at jeg blir mer nøye hvis det er lite luft på hver side av kornet, noe som antakeligvis stemmer inntil et visst punkt, men når det blir akkurat for trangt går det ut over fokuseringen på kornet.

på slutten av skytingen min fikk jeg plutselig bra lys og det var lettere å skyte, fikk en 92 serie som beste, og en 89 og 87. så det er mulig for meg å gjøre ting relativt bra, men å beholde konsentrasjonen i to timer og gjøre ting likt 90 ganger (60 konkurranseskudd samt prøveskudd) er en voldsom utfordring, lett å bare forte seg å skyte og det er ikke løsningen.
skal før neste konkurranse tenke gjennom det å legge opp skytingen mer planmessig. og gjennomføre det etter planen. så får vi se hva som skjer.

traff på en gjeng fra bærum på stevnet da, og en rekke kjenninger fra tidligere av og hadde en bra dag på bana. endte opp på 517 poeng, noe som er personlig beste i approbert stevne. har skutt bare to stevner da, så det blir forhåpentligvis pers ofte fremover...

det er i allefall skikkelig moro å komme seg ut fra kretsen for å skyte på andre baner med andre skyttere! synd det ikke er så lett å få koblet flere på dette med å reise litt.
får tro det bedrer seg, i følge ryktene som går så er det store muligheter for litt mer satsing fremover i klubben.


pardini fpm fripistol