Søk i denne bloggen

mandag 25. april 2011

Bill McMillan's Olympic Gold medal Hi Standard pistol. A National Firea...



utrolig! det har skjedd mye på pistolfronten. interessant funn dette.. legg merke til skuret som er flyttet fremover.

5 kommentarer:

  1. Ja, syns det var en lærerik film, jeg :) Men det har ikke blitt noe skyting i påsken desverre. Treningen ble utsatt pga påske, så er ikke ny trening før i morgen! Gleder meg! Gleder meg til kurset et ferdig og jeg kan skaffe meg egen pistol!
    Skulle egentlig å skyte leirduer i påsken, men det var stor usikkerhet ang. åpningstider o.l, så det ble med tanken!
    Hadde forresten lyst til å spørre deg om luftpistol. Har du det? Hva anbefaler du av utstyr? Må man ha våpenløyve for å kjøpe dette?

    SvarSlett
  2. Du er jo ikke den største Pardini fan'en, men hva tenker du om denne: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=27961743

    SvarSlett
  3. Tusen takk for gode råd! Jeg har sett en del på finn etter brukte konkurransevåpen, men har enda ikke funnet et som ligger i min nybegynners-priklasse. Skal lete videre. I tillegg ser jeg at de selger en del luftvåpen på XXL, men jeg fant ikke Twinmaster. Vet du hvor disse selges? Jeg bor jo i Bergen, så er ikke alt vi har som dere har på østlandet. Kanskje du kan legge ut bilder av noen du anbefaler + det våpnet du har nå?

    Forrige trening var helt super! Etter noen sleiverunder, fant jeg skytestillingen og fikk meg fine samlinger på det svarte feltet, bl.a en midt i bullseye *lykke* DET var gøy det! Om noen treninger skal vi prøve duellskyting på tid, og det gledegrur jeg meg til. Blir nok gøy, men man må jo finne siktebildet bra da. Må øve meg! Har enormt lyst på en luftpistol nå så jeg kan trene i hagen (kanskje ikke på badet *hehe*) :) Setter stor pris på tips & triks :)

    Gratulerer så mye med 8.plassen! Det er jo supert!

    SvarSlett
  4. På de siste 2 innleggene dine, går det ikke an å legge igjen kommentar....

    Jeg tenker fortsatt på hva jeg skal kjøpe av luftvåpen og gleder meg til jeg endelig finner et jeg vil ha. Prisen er jo litt stiv når man nettopp har begynt, men sånn er det vel... Hva tenker du om sånne billige man får kjøpt på bl.a XXL?

    Var innom Børselars sine sider, men kunne ikke finne Twinmaster der? Ganske lite utvalg egentlig for noen dager siden. Får bare se videre :)

    Og ja, skal være forsiktig med å stå i hagen *hehe* Ikke så gøy å få onkel på besøk da, nei :) Men får bare si ifra til naboene så de ikke er redd jeg skyter villmann her!

    Gleder meg til å se bildene av pistolene dine!

    SvarSlett
  5. Skal ta meg en tur til Søilen og sjekke det ut. Har hørt litt med trenerne på BPK også, så skal se om jeg får fatt i et brukt konk.våpen :)
    Tenker at jeg vil spandere noen kr når jeg først skal satse litt. Er knallgøy på treningene nå som jeg får det mer og mer til. I dag fikk jeg noen veldig gode samlinger, og er strålende fornøyd! Neste trening er det duellskyting, og det gleder jeg meg til :)
    Lykke til med all flyttingen. Misunner deg ikke!

    SvarSlett